Go to Top

Ons personeel

Schoonmaken is een vak dat wordt gedragen door de mensen die het uitvoeren. Voor ons is het personeel dan ook erg belangrijk, wij steken veel tijd en aandacht in ons personeel omdat wij weten dat dit zich in de uitvoering terugbetaald.

Naast alle beschikbare methoden en middelen, zijn het de mensen die de kwaliteit van het schoonmaakwerk bepalen, dit zijn wij ons terdegen bewust. Daarom hebben wij een bewust selectiebeleid met de volgende voorwaarden:

  • Beheersing van de Nederlandse/Engelse taal
  • Vakkundig
  • Betrouwbaar
  • Representatief
  • Gemotiveerd en flexibel
 

Sociaal beleid

Het personeel van schoonmaakbedrijf H&B Totaaldiensten BV is ons geheim en dat laten wij onze medewerkers ook graag weten. Uiteraard door goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook op andere manieren. Bijvoorbeeld een bloemetje en beterschapskaart bij ziekte van een collega, een klein gebaar, maar erg belangrijk voor ons. Wij bestrijden op allerlei manieren ziekteverzuim en zijn altijd op zoek naar verbeteringen of oplossingen hiervoor.

Ons beleid betaald ons niet alleen terug in tevreden klanten, maar ook is ons ziekteverzuim erg laag vergeleken met het landelijke gemiddelde van de bedrijfstak. Een ander onderdeel van ons beleid is ervoor zorgen dat de juiste man of vrouw op de juiste plek werkzaam is. Hierdoor is ons verloop erg laag en blijft ons personeel lang en tevreden bij ons in dienst. En uiteraard werkt dit weer kwaliteitverhogend. Ook voor u als klant is het erg prettig om telkens weer dezelfde gezichten te zien

 
 

Opleidingen

Wij willen niet dat ons personeel alleen voor korte duur tevreden is, maar ook in de toekomst. Daarom hebben onze medewerkers een grote kans om door te groeien in onze organisatie en het hoogst haalbare uit hun zelf te halen. Naast diverse cursussen binnen ons bedrijf zijn er ook mogelijkheden tot vaktechnische opleidingen. Wij maken dit erg aantrekkelijk voor ons personeel door onze vergoedingsregeling voor studiekosten. Hierdoor hebben wij altijd geschoolde en vaktechnische mensen in huis.