Over H&B Totaaldiensten

In 2002 is H&B Totaaldiensten opgericht en zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbaar schoonmaakbedrijf met een professioneel team die graag voor u klaar staat in de regio Amersfoort en omstreken. Schoonmaakbedrijf H&B Totaaldiensten heeft met haar jarenlange ervaring in de dienstverlenende en facilitaire sector een goede naam opgebouwd.

Indien u interesse heeft in één van onze diensten op het gebied van schoonmaken in Amersfoort en omstreken, kunt u contact opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Tafel schoonmaken HB Totaaldiensten

Al decennia lang een begrip in de regio Amersfoort en omstreken!

Het team van Schoonmaakbedrijf H&B Totaaldiensten

Wij hechten bijzonder veel waarde aan onze klanten. Het team van Schoonmaakbedrijf H&B Totaaldiensten is klantgericht en heeft oog voor kwaliteit en detail. Wij reinigen dagelijks o.a. kantoorruimtes, algemene ruimtes, fabriekshallen, trappenhuizen, bedrijfspanden, appartementencomplexen (VvE), scholen, kinderdagverblijven in de regio Amersfoort.

Wij bieden onder andere schoonmaakonderhoud, glasbewassing, sanitaire supplies en diverse facilitaire diensten zoals vloeronderhoud, groenvoorziening of huismeester / conciërge diensten. Mocht u een specifiek schoonmaakverzoek hebben, neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Elk bedrijfspand is immers uniek en heeft een eigen schoonmaakplan nodig.

Schoonmaken is een vak

Voor al uw schoonmaakklussen in de regio Amersfoort hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Schoonmaken is een vak, een vak waar wij trots op zijn, dat wordt gedragen door de mensen die het uitvoeren. Voor ons is het personeel dan ook erg belangrijk. Wij steken veel tijd en aandacht in ons personeel, omdat wij weten dat dit zich in de uitvoering terugbetaald.

Onze organisatie is helder en transparant. Onze communicatielijnen zijn altijd kort. In onze offertes geven wij duidelijk aan wat wij voor u kunnen betekenen. Met ons professioneel inzicht maken we een op maat gesneden werkprogramma dat voldoet aan uw schoonmaakwensen.

Een schoon en verzorgd gebouw

Een schoon pand is erg belangrijk voor een prettige werksfeer. Uw pand is namelijk het visitekaartje van het bedrijf. Een schoon en verzorgd gebouw draagt bij aan een prettigere en veiligere werkomgeving. Het bedrijfskaartje van uw onderneming laten wij weer stralen. Uw medewerkers waarderen een opgeruimde en hygiënische werkomgeving.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Amersfoort die uw schoonmaakwerkzaamheden in kan vullen? Een bedrijf dat ervoor zorgt dat uw medewerkers kunnen werken in een hygiënische werkomgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

HB 19

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u weten wat het kost om uw pand door ons schoon te laten maken? Vraag een gratis offerte aan en we nemen binnen 24 uur contact met u op!