Voor alles een oplossing

Facilitaire diensten

Uit diverse onderzoeken blijkt dat onze klanten het erg prettig vinden om alle facilitaire zaken te regelen bij één betrouwbare dienstverlener. Wij nemen uw werk uit handen waarmee u tijd bespaart die u kunt besteden aan uw core-business. Daarnaast is het vaak ook financieel voordeliger om één bedrijf in te schakelen die al uw facilitaire zaken op een nette manier afhandelt.

Trappenhuis schoonmaak door hb totaaldiensten

Uw facilitaire dienstverlener

Vloeronderhoud2

Vloeronderhoud

Onze vloerspecialisten brengen uw vloer weer terug in topconditie. Wij zorgen voor een grondige reiniging van alle soorten vloeren, van tapijt tot linoleum en harde vloeren. Alle soorten vloeren hebben periodiek onderhoud nodig en allemaal op hun eigen manier.

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Uw gevel verdient ook een schoon en representatief gezicht. Wij kunnen dit combineren met het reinigen van uw ramen en het aanbrengen van bescherming hiertegen. Na het verwijderen van aanslag of vervuiling van uw gevel, heeft de buitenkant van het pand weer een mooie uitstraling.

Groenvoorziening

Als facilitair dienstverlener kunnen wij het groen rondom uw gebouw onderhouden. Ons team staat voor uw klaar voor onder andere snoeiwerkzaamheden, opschonen van tuinen en maaien van gazons. Zo heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw tuinen, en is de buitenruimte weer mooi en verzorgd.

Interne verhuizingen

Voor een interne verhuizing kunt u onze hulp inschakelen. Het team van H&B Totaaldiensten biedt hulp bij het in- en uitpakken en het verplaatsen van het meubilair. Wij regelen vlot uw bedrijfsverhuizing, zodat u weer snel aan het werk kunt.

Klein technisch onderhoud

Ons team kan u een helpende hand bieden bij veel voorkomende kleine klusjes in en rondom uw pand. Denk hierbij aan het vervangen van lampen, het repareren van een toilet of een deurklink vervangen. Wij ontzorgen u met allerlei kleine klusjes die te lang blijven liggen.

Huismeester

Huismeester / Conciërge diensten

De huismeesters van H&B Totaaldiensten zijn opgeleid en nemen graag het werk over van een klusjesman of conciërge. Onze huismeesters vormen het eerste aanspreekpunt en hebben de taak om de leefbaarheid van het pand te onderhouden.

HB 19

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u weten wat het kost om uw pand door ons schoon te laten maken? Vraag een gratis offerte aan en we nemen binnen 24 uur contact met u op!