Een schone werkomgeving

Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakbedrijf H&B Totaaldiensten verzorgt schoonmaakonderhoud voor de zakelijke sector in de regio Amersfoort. Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied.

Wilt u meer informatie over schoonmaakonderhoud? Lees verder en neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

HB schoonmaak tafel

H&B Totaaldiensten staat voor u klaar

Met onze jarenlange expertise in schoonmaakonderhoud gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Een hygiënische omgeving is essentieel in deze tijd, of het nou gaat om schoonmaken van kantoorruimtes, kinderdagverblijven, trappenhuizen of industrie. Bij Schoonmaakbedrijf H&B Totaaldiensten bent u bij het juiste adres!

Ook kunnen we voorzien in de sanitaire benodigdheden op kantoor zoals toiletpapier, luchtverfrissing en handzeep. We combineren onze schoonmaakdiensten en maken kantoren schoon geheel op maat en aangepast op uw wensen.

Medewerker maakt wasbak schoon

Voor al uw schoonmaakdiensten

In een schone en frisse werkomgeving kunnen uw medewerkers prettiger werken. Daarnaast maakt een schoon pand een goede indruk op uw relaties. Hoe vaak en wat er precies schoongemaakt moet worden, verschilt per onderneming en is onder andere afhankelijk van uw specifieke wensen. Wij hebben een ruime ervaring in het schoonmaken van diverse soorten ondernemingen en instanties.

U kunt H&B Totaaldiensten benaderen voor vele schoonmaakdiensten. Wij reinigen dagelijks kantoren, bedrijfspanden, scholen, kinderdagverblijven en appartementencomplexen (VvE) in de regio Amersfoort. H&B Totaaldiensten biedt ook opleveringsschoonmaak aan. Kortom, wij zijn breed inzetbaar op het gebied van schoonmaak!

Traponderhoud door H&B Totaaldiensten

Werkwijze van H&B Totaaldiensten

Op basis van uw wensen en eisen stellen wij voor u een werkprogramma op maat samen. Het programma bevat de planning van alle werkzaamheden voor de desbetreffende periode, de reinigingsmethodiek en -middelen. Bovendien denken wij graag met u mee en geven wij advies hoe het pand nog mooier kan stralen!

We houden zoveel mogelijk rekening met werkzaamheden en de werktijden van de gebruikers van het desbetreffende pand. Zo is het duidelijk voor iedereen wanneer wij langskomen om schoon te maken. Het werkprogramma is leidend, maar wanneer wij nog zaken zien die gereinigd kunnen worden, dan pakken wij dit kosteloos mee. Wij kijken verder en zorgen ervoor dat uw pand weer straalt!

vloeronderhoud door hb totaaldiensten bij een appartementencomplex

Duurzaam schoonmaken

Tegenwoordig zijn er veel organisaties die zich inzetten om duurzaam te ondernemen. Wij houden bij het schoonmaken rekening met het milieu door het gebruik van ecologische middelen. Zo dragen wij graag ons steentje bij op het gebied van duurzaamheid. Wilt u meer weten over duurzame schoonmaak van Schoonmaakbedrijf H&B Totaaldiensten? Mail of bel ons gerust.