Voor een schone werkomgeving

Schoonmaakbedrijf in Amersfoort

Schoonmaakbedrijf H&B Totaaldiensten verzorgt schoonmaakonderhoud voor de zakelijke sector in de regio Amersfoort. Sinds 2002 hebben we voor al uw schoonmaakklussen specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Wij weten als geen ander dat een opgeruimde werkplek bijdraagt aan een hoge productiviteit en een fijne werksfeer.

Wij helpen u graag met de dagelijkse en/of periodieke schoonmaak van uw bedrijfspand. Bent u benieuwd naar het plan op maat van het schoonmaakonderhoud van uw bedrijf? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken!

Tafel schoonmaken HB Totaaldiensten

Al decennia lang een begrip in de regio Amersfoort en omstreken!

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amersfoort?

Met onze jarenlange expertise in schoonmaakonderhoud gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Wij verzorgen het schoonmaakonderhoud in allerlei soorten branches van zorginstellingen, industrie tot onderwijs of het schoonmaken van uw kantoorpand. Bij Schoonmaakbedrijf H&B Totaaldiensten bent u bij het juiste adres!

Onze schoonmakers beschikken over de juiste opleiding en hebben voldoende ervaring in de branche waarin ze werkzaam zijn. Tijdens een persoonlijk gesprek maken we aan de hand van uw wensen een schoonmaakplan op maat. Hierin bepalen we de frequentie van het schoonmaakonderhoud en de periodieke schoonmaak. Graag staan we de hele samenwerking met u nauw in contact.

De werkwijze van H&B Totaaldiensten

Op basis van uw wensen en eisen stellen wij voor u een werkprogramma op maat samen. Het programma bevat de planning van alle werkzaamheden voor de desbetreffende periode, de reinigingsmethodiek en -middelen. Bovendien denken wij graag met u mee en geven wij advies hoe het pand nog mooier kan stralen!

We houden zoveel mogelijk rekening met werkzaamheden en de werktijden van de gebruikers van het desbetreffende pand. Zo is het duidelijk voor iedereen wanneer wij langskomen om schoon te maken. Het werkprogramma is leidend, maar wanneer wij nog zaken zien die gereinigd kunnen worden, dan pakken wij dit kosteloos mee. Wij kijken verder en zorgen ervoor dat uw pand weer straalt!

Een schone werkomgeving

U kunt H&B Totaaldiensten benaderen voor vele schoonmaakdiensten. Wij reinigen dagelijks kantoren, bedrijfspanden, scholen, kinderdagverblijven en appartementencomplexen (VvE) in de regio Amersfoort. Ook kunnen we voorzien in de sanitaire benodigdheden op kantoor zoals toiletpapier, luchtverfrissing en handzeep. We combineren onze schoonmaakdiensten en maken kantoren schoon geheel op maat en aangepast op uw wensen. Kortom, wij zijn breed inzetbaar op het gebied van schoonmaak!

schoonmaakbedrijf in amersfoort aan het werk
HB 19

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u weten wat het kost om uw pand door ons schoon te laten maken? Vraag een gratis offerte aan en we nemen binnen 24 uur contact met u op!